Help deze website te behouden d.m.v. een donatie
OVP Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen.org

DE NIEUWE WILDERNIS?

Een uniek natuurreservaat in Flevoland. 

Waar door wanbeheer de natuurwaarde hard is achteruit gegaan en dieren ernstig lijden.

Volg  en like Oostvaardersplassen.org op sociale media:

ATTENTIE !!!
Helaas is het niet gelukt om genoeg geld bij elkaar te krijgen om de hosting voor het komende jaar te betalen. Ik kom nog een flink bedrag te kort. Zelf heb ik dat geld op het moment niet. Wanneer ik dit geld op korte termijn niet bij elkaar krijg, zal deze website binnenkort offline gaan en zouden maandelijks ruim 2,7 duizend bezoekers de artikelen niet meer kunnen lezen.

Giften voor deze website zijn van harte welkom: NL20 SNSB 0933 2784 11, ten name van

M Reuvekamp. Bij voorbaat dank!

Steun deze website met een gift


Deze website Oostvaardersplassen.org vertelt een ander verhaal dan de geromantiseerde verhalen over de Oostvaardersplassen die men van SBB en de bedenkers van dit natuurgebied hoort. Deze website wordt onderhand veel bezocht.
Oostvaardersplassen verschaft eerlijke informatie, met als doel het welzijn van de grote grazers en de natuurwaarde van dit natuurgebied te verbeteren. 
Door zoveel mogelijk mensen te bereiken die ons willen steunen kan er invloed uitgeoefend worden op het beleid in de Oostvaardersplassen. We kunnen alleen iets bij de politiek bereiken als we veel burgers achter ons krijgen, promoot deze site dan ook zoveel mogelijk als je wilt dat het beleid in de Oostvaardersplassen verandert.


De kosten die ik maak voor deze website heb ik tot op heden allemaal nog zelf betaald.
Daarom wil ik graag een beroep doen op de bezoekers van de website Oostvaardersplassen.org die deze website waarderen..
Deze website beheer en financier ik helemaal zelf, maar om eerlijk te zijn lopen mij de de totale kosten die ik voor met maken van deze kwijt ben mij behoorlijk uit de hand.

Omdat ik geen programmeerkennis heb, was ik verplicht om daarbij een het zogenaamde ‘Webbuilding’ pakket bij te nemen. Een site door een professional laten maken was waarschijnlijk nog duurder geweest, bovendien ben ik dan telkens afhankelijk van deze persoon bij het plaatsen van een nieuw artikel.
Een pakket met .org is ook duurder dan .nl kwam ik ondertussen achter, maar .nl was al bezet door Staatsbosbeheer.


Daarnaast ben ik regelmatig met de trein vanuit Almelo naar Lelystad afgereisd om de Statenvergaderingen bij te wonen, bijeenkomsten met actievoerders bij te wonen en natuurlijk regelmatig om de Oostvaardersplassen zelf bezoeken. Reiskosten die niet vergoed worden zoals bij andere stichtingen.
Normaal zou ik niet zo vaak naar de Oostvaardersplassen gaan, want in mijn ogen is het een waardeloos en onaantrekkelijk natuurgebied, dus ik ga daar niet voor mijn plezier naar toe. Maar als je artikelen over dat gebied wilt schrijven moet je natuurlijk wel persoonlijk het gebied regelmatig bezoeken, want je kunt niet altijd op verhalen van anderen afgaan, vandaar dat ik regelmatig (op eigen kosten) te trein vanaf Almelo naar Lelystad neem. Dat traject heb ik ondertussen ruim 20 keer afgelegd (precies heb ik het bijgehouden), op ns.nl kun je zien wat dit mij per keer kost.
Vanaf het station naar de Oostvaardersplassen had ik enkele keren een lift van een mede-actievist, maar meestal huurde ik een fiets en verschillende keren was ik genoodzaakt een dure taxie te nemen.

Zoals ik al schreef doe ik deze reisjes allerminst voor mijn plezier, ik doe dit ten behoeve voor deze site, die natuurlijk is bedoeld om het welzijn van de dieren te verbeteren.
Alles bij elkaar heb ik minstens 500 euro aan kosten gemaakt voor de Oostvaardersplassen, maar het zou ook duizend kunnen zijn. De kosten zijn voor mij behoorlijk uit de hand gelopen, en uiteraard blijven er nog kosten komen als ik doorga met de website. De rekening van 135 euro voor de hosting van het komende jaar moet ik binnen 2 weken hebben betaald.


Daarom vraag ik de bezoekers vriendelijk om mij een bijdrage te leveren, zodat niet alle kosten op mij neerkomen. Ik zeg eerlijk dat het geld niet rechtstreeks naar de dieren gaat, maar bestemd is om informatie te geven en promotie te maken voor de actievoerders, zodat er hopelijk eens een keer wat verbeterd wordt aan het beheer. Mocht ik zoveel binnenkrijgen dat mijn kosten ruim gedekt zijn, dan doneer ik geld aan Stichting Stamina (om rechtszaken te voeren) en aan de voergroepen For Animal Needs en ActieVOERgroep OVP.

Wil je zo vriendelijk zijn om mij te steunen, dan kun je dat doen door een bedrag over te maken op mijn bankrekening:

NL20 SNSB 0933 2784 11, ten name van M Reuvekamp.


Door te doneren kan deze website blijven bestaan, want ik kan niet eeuwig alle kosten voor mijn rekening blijven nemen.


Alvast ontzettend bedankt


Deze website is te volgen op sociale media:

ATTENTIE !!!
Helaas is het niet gelukt om genoeg geld bij elkaar te krijgen om de hosting voor het komende jaar te betalen. Ik kom nog een flink bedrag te kort. Zelf heb ik dat geld op het moment niet. Wanneer ik dit geld op korte termijn niet bij elkaar krijg, zal deze website binnenkort offline gaan en zouden maandelijks ruim 2,7 duizend bezoekers de artikelen niet meer kunnen lezen.

Steun deze website met een gift

Waardeert je de artikelen op deze website en wil je dat ik door blijf gaan? Dan vraag ik je vriendelijk om mij te steunen door een bedrag naar mij over te maken.

Dat kun je dat doen naar mijn bankrekeningnummer:
NL20 SNSB 0933 2784 11, ten name van M Reuvekamp.
GOEDE DOELEN


Doneren aan ActieVOERgroep kan op

NL70 ABNA 0467 3665 43 ten name van D. Schievink onder vermelding van donatie ovp. Meer info...Stichting STAMINA zet zich op het juridisch vlak in voor het welzijn van de dieren in de Oostvaardersplassen. Donaties zijn erg welkom:

NL25 TRIO 0379 3888 98 ten name van STAMINA. Meer info...


De aankopen bij de webshop 'Speld in Hooiberg' komen ten goede ter bescherming en verzorgen van dieren, vooral voor het voorkomen van dierenleed. Ga hier naar de webshop.

© Copyright. All Rights Reserved.

ZONDER FINANCIËLE STEUN KAN DEZE SITE NIET BLIJVEN BESTAAN Als je de artikelen op de site waardeert en je waardering wilt laten blijken met een bijdrage, kan dat door een bedrag op mijn bankrekening over te maken: NL20 SNSB 0933 2784 11 ten name van M Reuvekamp. Bij voorbaat dank.

Meer info...
Sluiten X