Help deze website te behouden d.m.v. een donatie
OVP Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen.org

NOG STEEDS IS ER SPRAKE VAN WANBELEID IN DE OOSTVAARDERSPLASSEN, WAARDOOR DIEREN ONNODIG ERNSTIG LIJDEN.
VOOR ONZE STRIJD TEGEN DIT DIERENLEED KUNNEN WIJ WEL SUPPORT GEBRUIKEN. HELP MEE OM TE AGEREN TEGEN DIT WANBELEID 

Volg  en like Oostvaardersplassen.org op sociale media:

Mededeling: Website gaat waarschijnlijk binnenkort offline!

De hosting van deze website eindigd op 5 oktober 2020. Ik kan het verlengen, dat kost mij dan €128,72.
Ik twijfel of ik het wel ga verlengen, vorige jaren had ik wel heel veel websitebezoekers, maar dat is nu niet meer zo. Nu heb ik nog geen 250 bezoekers per maand. Dat is erg weinig. Ik zit nu met de vraag of het het nog wel waard is om voor deze kleine aantallen bezoekers de website online te houden. Daar moet ik nog even goed over nadenken.
De kans is dus dat deze website na 5 oktober verdwenen is, daarmee gaan ook alle artikelen die hier staan verloren.
De strijd voor een beter dierenwelzijn moet natuurlijk gewoon door gaan, maar dan misschien zonder deze website.

Deel dit artikel op:

Steun deze website met een gift


Deze website Oostvaardersplassen.org vertelt een ander verhaal dan de geromantiseerde verhalen over de Oostvaardersplassen die men van SBB en de bedenkers van dit natuurgebied hoort. Deze website wordt onderhand veel bezocht.
Oostvaardersplassen verschaft eerlijke informatie, met als doel het welzijn van de grote grazers en de natuurwaarde van dit natuurgebied te verbeteren. 
Door zoveel mogelijk mensen te bereiken die ons willen steunen kan er invloed uitgeoefend worden op het beleid in de Oostvaardersplassen. We kunnen alleen iets bij de politiek bereiken als we veel burgers achter ons krijgen, promoot deze site dan ook zoveel mogelijk als je wilt dat het beleid in de Oostvaardersplassen verandert.


De kosten die ik maak voor deze website heb ik tot op heden allemaal nog zelf betaald.
Daarom wil ik graag een beroep doen op de bezoekers van de website Oostvaardersplassen.org die deze website waarderen..
Deze website beheer en financier ik helemaal zelf, maar om eerlijk te zijn lopen mij de de totale kosten die ik voor met maken van deze kwijt ben mij behoorlijk uit de hand.

Omdat ik geen programmeerkennis heb, was ik verplicht om daarbij een het zogenaamde ‘Webbuilding’ pakket bij te nemen. Een site door een professional laten maken was waarschijnlijk nog duurder geweest, bovendien ben ik dan telkens afhankelijk van deze persoon bij het plaatsen van een nieuw artikel.
Een pakket met .org is ook duurder dan .nl kwam ik ondertussen achter, maar .nl was al bezet door Staatsbosbeheer.


Daarnaast ben ik regelmatig met de trein vanuit Almelo naar Lelystad afgereisd om de Statenvergaderingen bij te wonen, bijeenkomsten met actievoerders bij te wonen en natuurlijk regelmatig om de Oostvaardersplassen zelf bezoeken. Reiskosten die niet vergoed worden zoals bij andere stichtingen.
Normaal zou ik niet zo vaak naar de Oostvaardersplassen gaan, want in mijn ogen is het een waardeloos en onaantrekkelijk natuurgebied, dus ik ga daar niet voor mijn plezier naar toe. Maar als je artikelen over dat gebied wilt schrijven moet je natuurlijk wel persoonlijk het gebied regelmatig bezoeken, want je kunt niet altijd op verhalen van anderen afgaan, vandaar dat ik regelmatig (op eigen kosten) te trein vanaf Almelo naar Lelystad neem. Dat traject heb ik ondertussen ruim 20 keer afgelegd (precies heb ik het bijgehouden), op ns.nl kun je zien wat dit mij per keer kost.
Vanaf het station naar de Oostvaardersplassen had ik enkele keren een lift van een mede-actievist, maar meestal huurde ik een fiets en verschillende keren was ik genoodzaakt een dure taxie te nemen.

Zoals ik al schreef doe ik deze reisjes allerminst voor mijn plezier, ik doe dit ten behoeve voor deze site, die natuurlijk is bedoeld om het welzijn van de dieren te verbeteren.
Alles bij elkaar heb ik minstens 500 euro aan kosten gemaakt voor de Oostvaardersplassen, maar het zou ook duizend kunnen zijn. De kosten zijn voor mij behoorlijk uit de hand gelopen, en uiteraard blijven er nog kosten komen als ik doorga met de website. De rekening van 135 euro voor de hosting van het komende jaar moet ik binnen 2 weken hebben betaald.


Daarom vraag ik de bezoekers vriendelijk om mij een bijdrage te leveren, zodat niet alle kosten op mij neerkomen. Ik zeg eerlijk dat het geld niet rechtstreeks naar de dieren gaat, maar bestemd is om informatie te geven en promotie te maken voor de actievoerders, zodat er hopelijk eens een keer wat verbeterd wordt aan het beheer. Mocht ik zoveel binnenkrijgen dat mijn kosten ruim gedekt zijn, dan doneer ik geld aan Stichting Stamina (om rechtszaken te voeren) en aan de voergroepen For Animal Needs en ActieVOERgroep OVP.

Wil je zo vriendelijk zijn om mij te steunen, dan kun je dat doen door een bedrag over te maken op mijn bankrekening:

NL20 SNSB 0933 2784 11, ten name van M Reuvekamp.


Door te doneren kan deze website blijven bestaan, want ik kan niet eeuwig alle kosten voor mijn rekening blijven nemen.


Alvast ontzettend bedankt

© Copyright Oostvaardersplassen.org. Overname van (gedeeltelijke) teksten en afbeeldingen is niet toegestaan! Het delen van links op sociale media of websites wordt erg op prijs gesteld.

Ondanks dat het beleid veranderd is, is er nog steeds sprake van wanbeleid, waardoor veel dieren ernstig lijden.
Daartegen moeten wij ons verzetten, wij moeten voor het dierenwelzijn op blijven komen.
Wij hebben uw support dan ook hard nodig.

Stichting STAMINA

Deze stichting zet zich op het juridisch vlak niet alleen in voor het welzijn van de dieren in de Oostvaardersplassen, maar ook voor dieren in andere gebieden. Donaties zijn erg welkom:

NL25 TRIO 0379 3888 98 ten name van STAMINA. Meer info...


Steun ons met een financiële bijdrage;

OVERSCHRIJVEN KAN OOK: 

Kun je niet doneren via iDEAL, bijvoorbeeld omdat je niet in Nederland woont,

dan kun je een bedrag overmaken op het volgende bankrekeningnummer:


NL20SNSB0933278411

(BIC: SNSB NL 2A)

ten name van M Reuvekamp. Bij voorbaat dank.ANDERE GOEDE DOELEN OOSTVAARDERSPLASSEN:Doneren voor VOER (en eventuele bekeuringen) kan op rekeningnummer: NL49 RABO 0150 4122 23 ten name van Dierenambulance De DierenSOS te Dordrecht. Graag vermelden 'Donatie OVP'.


Stichting Paard in Nood heeft zieke konikpaarden die uit de Oostvaardersplassen komen opgevangen. Voor de (medische) zorg hebben zij geld nodig. Het rekeningnummer van deze stichting is: NL 12 INGB 000 715 0062. Meer info...


De aankopen bij de webshop 'Speld in Hooiberg' komen ten goede ter bescherming en verzorgen van dieren, vooral voor het voorkomen van dierenleed. Ga hier naar de webshop.

DierDier

© Copyright. All Rights Reserved.

Zonder financiële steun van bezoekers kan deze website niet bestaan.

Sluiten