financiele verantwoording donaties
OVP Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen.org

NOG STEEDS IS ER SPRAKE VAN ERNSTIG WANBELEID, WAARDOOR DIEREN LIJDEN.
VOOR ONZE STRIJD TEGEN AL DAT DIERENLEED KUNNEN WIJ WEL SUPPORT GEBRUIKEN.

Volg  en like Oostvaardersplassen.org op sociale media:

Deel dit artikel op:

Financiële verantwoording


Tot oktober 2019 heb ik niet bijgehouden wat deze website Oostvaardersplassen.org en de activiteiten daaromheen gekost hebben. Dat was ook niet echt nodig omdat ik alle kosten omtrent de Oostvaardersplassen uit eigen zak betaalde. Het afgelopen jaar heeft mij dat naar schatting bij elkaar wel tegen de duizend euro gekost. Al met al liep het een beetje uit de hand en kon deze kosten zelf niet meer opbrengen.
Om deze reden heb ik website bezoekers om giften gevraagd zodat ik de webhosting voor het komende jaar in ieder geval kon betalen.

Nu heb ik genoeg giften binnen gekregen en heb de hosting voor het komende jaar daarvan betaald, ik heb zelfs 20 euro overgehouden.

Vanaf november 2019 ga ik alle inkomsten en uitgaven voor de Oostvaardersplassen bijhouden, deze publiceer ik per maand op deze pagina.


De giften die ik binnen krijg vermeld ik stuk voor stuk, daarbij vermeld ik de laatste 3 cijfers van het rekeningnummer van de gever. Op deze manier kunnen buitenstaanders niet zien van wie de giften afkomstig zijn, zodat er anoniem gedoneerd kan worden, maar kan de donateur wel zien dat ik zijn of haar gift wel verwerkt heb, zodat ik niet stiekem geld van gevers voor privédoeleinden kan gebruiken. Andere inkomstenbronnen zijn de (Google)advertenties en de verkopen via bol.com (wanneer men via de banner op de website iets bij bol besteld krijg ik een klein percentage van de verkoop).

In eerste instantie worden de giften besteed voor het promoten van deze website d.m.v. Google-advertenties, zodat er meer publiek bereikt zal worden die zich hopelijk ook in gaan zetten voor de Oostvaardersplassen of in ieder geval hun stem laten horen.


Hoe hoger het budget is voor de Google advertenties, hoe meer mensen er kunnen worden bereikt. Giften zijn daarom altijd welkom.

Giften kun je geven door geld over te maken op rekeningnummer: NL20SNSB0933278411, ten name van M Reuvekamp, onder vermelding van OVP.

Of via iDEAL/TIKKI€ door op de BANNER onder aan de pagina te klikken.

MAART 2020

INKOMSTEN

UITGAVEN

Beginsaldo

53,00


Donatie via Tikkie

20,00

Donatie via Tikkie

10,00


Donatie via Tikkie

5,00


Donatie via Tikkie

10,00


Donatie aan Dierenbulance De DierenSOS Dordrecht, t.b.v. de voergroepen


45,00Totaal

53,00


JANUARI EN FEBRUARI 2020

INKOMSTEN

UITGAVEN

Beginsaldo

115,00


Advertentiecampagne Google AdWords


62,00Totaal

53,00


DECEMBER 2019

INKOMSTEN

UITGAVEN

Beginsaldo

90,00


Gift van rekeningnummer eindigend met de cijfers: 344

25,00
Totaal

115,00


NOVEMBER 2019

INKOMSTEN

UITGAVEN

Beginsaldo

20,00


Gift van rekeningnummer eindigend met de cijfers: 178

20,00


Gift van rekeningnummer eindigend met de cijfers 727 (bestemt voor Stamina)

100,00


Stichting Stamina


100,00

Gift van rekeningnummer eindigend met de cijfers 727 

50,00Totaal

90,00


EN DEEL DIT OP:

© Copyright Oostvaardersplassen.org. Overname van (gedeeltelijke) teksten en afbeeldingen is niet toegestaan! Het delen van links op sociale media of websites wordt erg op prijs gesteld.

Deze website is mogelijk gemaakt door giften en donaties van bezoekers.
Zonder financiële steun kan deze website niet bestaan!
Klink op één van de onderstaande banners om een gift te doen via iDEAL/TIKKI€


ANDERE GOEDE DOELEN OOSTVAARDERSPLASSEN:Doneren voor VOER (en eventuele bekeuringen) kan op rekeningnummer: NL49 RABO 0150 4122 23 ten name van Dierenambulance De DierenSOS te Dordrecht. Graag vermelden 'Donatie OVP'.


Stichting STAMINA zet zich op het juridisch vlak in voor het welzijn van de dieren in de Oostvaardersplassen. Donaties zijn erg welkom:

NL25 TRIO 0379 3888 98 ten name van STAMINA. Meer info...


Stichting Paard in Nood heeft zieke konikpaarden die uit de Oostvaardersplassen komen opgevangen. Voor de (medische) zorg hebben zij geld nodig. Het rekeningnummer van deze stichting is: NL 12 INGB 000 715 0062. Meer info...


De aankopen bij de webshop 'Speld in Hooiberg' komen ten goede ter bescherming en verzorgen van dieren, vooral voor het voorkomen van dierenleed. Ga hier naar de webshop.

© Copyright. All Rights Reserved.

ZONDER FINANCIËLE STEUN KAN DEZE SITE NIET BLIJVEN BESTAAN Als je de artikelen op de site waardeert en je waardering wilt laten blijken met een bijdrage, kan dat door een bedrag op mijn bankrekening over te maken: NL20 SNSB 0933 2784 11 ten name van M Reuvekamp. Bij voorbaat dank.

GEEF VIA IDEAL
Sluiten X